La Puglia
Acompanya’ns al taló de la bota d’Itàlia, entre el mar Jònic i el mar Adriàtic. Hi ha qui diu que La Puglia és la nova Toscana, però realment és molt més que això. Quan arribes a La Puglia, tens la sensació que el món s’ha aturat i que realment ha arribat el moment d’apreciar la vida lentament i assaborir-ne cada segon. Sí, definitivament, La Puglia s’ha de gaudir a poc a poc i des de tots els seus contrasts. Des del primer moment en què poses els peus en aquesta terra t’has de deixar seduir pels seus paisatges, per la seva exuberant arquitectura barroca, la seva alegre música tradicional, la Tarantella, que envaeix totes les festes populars de la regió, i per la seva cuina exquisida, feta amb productes frescos i naturals, com el marisc i la burrata, la millor mozzarella del món, que es produeix diàriament en aquest racó de la Mediterrània.
OFERTA PER A SUBSCRIPTORS
Dia de sortida: 26 d’agost, 29 de setembre i 7 d’octubre (8 dies de viatge)
Preu: 1.550 euros + 75 euros taxes aèries
O truqueu al telèfon: 93 748 43 30
Per qualsevol consulta pots trucar al Club del Subscriptor del diari El Punt Avui, telèfon 972 18 64 45 (horari: de dilluns a dijous de 8 del matí a 3 de la tarda i divendres de 8 del matí a 2 del migdia), i també pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic club@elpuntavui.cat